Tjänster

Ett brett tjänsteutbud med unik design

Mässmontering

Behöver du en monter för att demonstrera eller visa upp dina produkter? Vi har omfattande erfarenhet av att skapa montrar, oavsett om det är en demomonter eller en stor byggnationsmonter. Vårt arbetsområde sträcker sig från Stockholm till betydligt vidare platser. För närvarande fokuserar vi främst på Norden, men vi tar även uppdrag över hela Europa.

Vi använder både befintliga montersystem, men många av de montrar vi producerar inkluderar även specialdesignade element för att verkligen ge montern en unik känsla.

Konferensrum & kontor

Behöver du hjälp med att designa och inreda ditt kontor eller konferensrum? Vi har omfattande expertis inom skapandet av arbetsmiljöer, oavsett om det gäller att utforma kontorsutrymmen eller konferenslokaler. Vår verksamhet utgår alltid från Stockholm, men vårt arbetsområde sträcker sig långt bortom det. För närvarande fokuserar vi mestadels på projekt i Norden, men vi tar även uppdrag för kontorsdesign och inredning över hela Europa.

Vi arbetar med både etablerade inredningssystem och möbler, men många av våra projekt inkluderar även skräddarsydda och specialanpassade element för att verkligen skapa en unik och funktionell atmosfär i kontoret eller konferensrummet.

Vinkällare

Behöver du hjälp med att designa din vinkällare? Vi har omfattande expertis inom skapandet av vinkällarutrymmen, oavsett om det gäller att skapa en mindre privathobbykällare eller en större och mer avancerad vinkällarinstallation. Vårt arbetsområde sträcker sig över olika platser, och vi tar gärna uppdrag för vinkällardesignprojekt över hela världen.

Vi arbetar med beprövade vinkällarsystem och lagringslösningar, men många av våra projekt inkluderar även specialanpassade och skräddarsydda element för att verkligen ge vinkällaren en unik och ändamålsenlig atmosfär.

unika vardagsrum

Behöver du hjälp med att skapa en ny atmosfär i ditt vardagsrum genom möblering och inredning? Vi har omfattande erfarenhet av att designa och arrangera vardagsrumsmöbler, oavsett om det handlar om att förnya en befintlig inredning eller skapa en helt ny design. Vår verksamhet sträcker sig över olika platser och vi tar gärna på oss uppdrag för vardagsrumsdesignprojekt över hela världen.

Vi arbetar med etablerade möbelsystem och inredningslösningar, men många av våra projekt innefattar även specialdesignade och skräddarsydda element för att verkligen skapa en unik och funktionell atmosfär i vardagsrummet.

Operational Optimization

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Nibh praesent tristique magna sit amet purus. Odio ut sem nulla pharetra diam sit amet nisl. Facilisi cras fermentum odio eu feugiat. Aenean sed adipiscing diam

Recruiting & Training

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Nibh praesent tristique magna sit amet purus. Odio ut sem nulla pharetra diam sit amet nisl. Facilisi cras fermentum odio eu feugiat. Aenean sed adipiscing diam

REDO ATT TA DIN DESIGN TILL NÄSTA NIVÅ?

HÖR AV DIG REDAN IDAG FÖR ETT FÖRUTSÄTTNINGSLÖST SAMTAL!